Microsoft Surface




Merhabalar;


Bu sefer size hyatımda görüdüğüm en iyi şeyi incelemenizi isteyeceğim.Bu gerçekten inanılmaz bir teknoloji Microsoft Silverlight web teknolojisi ile birlikte ufkumu doruk noktalarına kadar zorlayan bir teknolojinin ne zaman piyasaya sürüleceğini çok merak ediyordum doğrusu.







Fakat SurFace ile SilverLight'in masaüstü uygulamalarda inanılmaz bir başarı ile uygulanmış olması ve bu teknolojinin denekler tarafından da test edilmesi bize yeni dünyayı gerçek anlamda getirmiş oluyor.


Bu yeni dünyada neler mi olacak dersiniz.İlk olarak şöyle hayal edelim telefon satıcısı artık sizi kandırmak için ve aynı anda da telefonu satmak için dakikalarca dil dökmeyecek.Onun yerine siz telefonu SurFace 'in üzerine koyduğunuz zaman telefon bilgileri satış fiyatı indirim oranları gibi ayrıntıları görebileceksiniz.

Bu sizi şaşırtmadıysa öyle bir şey hayal edin ki fotoğraf makinanızı SurFace'in üzerine koyuyorsunuz ve sanki fotoğrafları masanın üstüne atarmış gibi birden resimler elektronik bir ortamda SurFace üzerine dökülmüş olarak görüyorsunuz.Bu resimleri başka bir aygıtada atmak gayet kolay sadece sanki gerçek bir resmi sürüklermiş gibi parmaklarınızla o aygıtın üzerine sürüklemeniz yeterli olacak.

Dahası çok var ama gözlerinizle görmeniz için vereceğim linkte sörf yapmanız sizin için emin olun çok daha gerçekçi olacaktır.Siteye ulaşabileceğiniz link ve örnek vidyolar aşağıda verilmiştir.İyi incelemeler...,







http://www.microsoft.com/surface/

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement