İlginç Durum...

Merhabalar;

Geçen günlerde Google 'dan blog istatistiklerimi inceliyordum ve birden içimde bir merak uyandı. Ziyaretçilerin bloğuma arama motorlarından ne yazarak eriştiklerini araçtırım dedim. Büyük bir çoğunluğu Turhal Temizer veya Windows Presentation Foundation yazarak ulaşmış. Üçüncü sırada ise Silverlight yer alıyor. Dördüncü sıra istatistiği ise bana oldukça ilginç geldi. Arama yapan ziyaretçiler "Turhal Temizer MVP" diye aratmışlar. Bunun neresi ilginç durum derseniz bir ilginçlik yok, fakat arama motorlarının çıkarttığı sonuç oldukça ilginç. Bloğumda Aykut Taşdelen 'e ait bir seminer haberinden bir kısım kesiliyor ve benim bilgilerim ile birleşiyor.

Sonuç ne oluyor dersiniz. "Microsofttan 4 kez üst üste MVP ünvanı alan ve INETA(Uluslararası ...) Turhal Temizer: İstanbul" biçiminde bir görüntü ile karşılıyor. Aslında bu durumdan benimde haberim yoktu. Ama gelen mailler böyle bir durumun olduğundan bahsediyordu. Bende aratım dedim ve gerçekten bu yazının aynısı karşımıza çıkıyor. Bende ilk başta çok oldum ama sonra düşününce, eğer böyle bir durum varsa ben 16 yaşımdan beri MVP ünvanı alıyormuşum ve daha 20 yaşımdayken 4 kez MVP olmuşum gibi bir durum oluşuyor. Ama sonuçla gerçeklerle karşı karşıya olduğumuz için bana sadece keşke olsaydım demekten başka bir şey kalmıyor. Doğrusu kim 16 yaşında MVP olmak istemez ki. :)

Umarım en kısa zaman içerisinde ben de Türk MVP 'ler arasında yer alabilirim. Bunun gerçekleşmesi için elimden geleni yapacağım. Fakat ilk önceliğim 4. sınıfını okuduğum üniversitemin bitmesidir.

Yukarıda bahsettiğim ilginç durum ile ilgili resime aşağıda ulaşabilirsiniz...

Untitled Super birşey değil mi? :)

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement