Microsoft Üniversite Lansmanlarının Sonuncusu Ktü 'de Gerçekleştirildi

30 Nisan 2008 Çarşamba günü Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde Microsoft yazılım geliştirme platformuna ilişkin lansman yapıldı. Tüm dünyada "Heroes Happen Here", ülkemizde ise "Bilişim kahramanları Aramızda" slogunuyla gerçekleştirilen, Microsoft'un 2008 de piyasaya sundugu en yeni ürünleri olan Microsoft Server 2008, SQL Server 2008, Visual Studio 2008 ürünlerinin tanıtıldığı üniversite lansmanlarının sonuncusu, KTÜ 'de gerçekleşti.

Bu güzel etkinliğin KTÜ gerçekleşmesinde en büyük çalışmayı ise MSP Ahmet KAKICI üstlendi. Kendisi gecesini gündüzüne katarak çok güzel bir organizasyon sundu bizlere. Ben ve diğer arkadaşlarımızda elimizden geldiğince kendisine yardım etmeye çalıştık. Bu güzel etkinlik için kendisine buradan da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve sunuyoruz...

Etkinlik sonrası katılımcılara doldurdukları formlar karşılığında Bilişim kahramanları aramızda kupalarından hediye edildi. Umarım arkadaşlarımız bu ufak hediyeleri beğenmişlerdir.

Not: Dağıtmış olduğumuz kupalara öğrenci arkadaşlarımızın dışında KTÜ personeli ve üst düzey akademisyenlerin oldukça garipsediğim davranışları oldukça ilginçti. Öğrencilere dağıtılacak olan bardaklardan yaklaiık 6 kolisine bir şekilde sahip oldular. Böyle bir davranış olmasaydı biz zaten kendilerine birer tane dağıtacaktık. Ama kişi başı kupa sayısı arttıkça öğrencilerin hakkının yendiğini düşündüm. Bu da seminerin üzücü yüzüydü.

Ama her ne olursa olsun öğrenci arkadaşlarımız ve MSP Ahmet KAKICI için iyi bir etkinlik oldu. Seminer öncesinden güzel bir resmi aşağıda bulabilirsiniz. Ben ve Ahmet 'teki yorgunluk ifadeleri 25 koli hediye taşıdığımız için oluşmuştur. :)

Etkinlik...

Ortamızdaki arkadaşımız Bilgisayar Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Mustafa YAZICI 'dır...

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement