KTU Campus Fest & Teknolojiye 1 hafta ara...

Merhabalar, bu sefer sizlere teknoloji ilr ilgili değilde eğlence ile ilgili bir yazı yazacağım. Bildiğiiniz üzere ben Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgisayar ve İstatistik Bilimleri Bölümü son sınıf öğrencisiyim. Üniversite öğrenciliğim boyunca ise kendimi geliştirmekten üniversite şenliklerine katılmaya iki yıldır fırsat bulamıyordum. En son geçen sene Boğaziçi Üniversitesinde bir şirket ile görüşmek için İstanbul 'a gelmemdi. Bir günlük bir iştir. Geri dönebilirdiniz diyebilirsiniz. Ama benim evim ve ailem İstanbul 'da olduğundan ve eğitimin bahar dönemlerinde aralıksız 4.5 ay Trabzon 'da kalmam gerektiğinden geri dönmek yerine bir hafta ailemle tatil yapmayı tercih etmiştim. Tatil dediğime bakmayın evdeki yatağımda bir hafta uyumaktı. :) Deniz türü tatilede yıllardır gidemiyordum. Çünkü yazları kendimi geliştirmek için daha çok çalışmam gerekiyordu. Tatili 2-3 yıl sonra gerçek anlamda yapacağım.

Bu sene ise herhangi bir işim çıkmadı ve şenliklere katılma fırsatı elde ettim. Oldukça eğlenceli ve adrenalin dolu günler geçiriyorum. Cuma günü üniversitenin rock grupkarı ile başladı şenlikler. Cumartesi günü ise Kıraç sahne aldı. Pazar günü ise Pinhani (pinhani=pinhaani [a 'sının uzatılması gerekiyormuş... ]) grubunu dinledim. Albümlerini ve seslerini çok beğendiğim bir gruptu geldiği iyi oldu doğrusunu söylemek gerekirse...

Pazartesi günü ise Duman grubu sahne alacak. Ben zıplamak ve eğlenmek için tamami ile hazırım. Ama bence en güzel salı günkü konser olacak. Çünkü Sezen Aksu geliyor. Tek kelimeyle "harika" bir konser olacak bence. Daha sonra gelecek olan olan sanatçıların isimlerini vermeyeyim. Çünkü henüz üniversite de duyurulmadı. Tamami ile sürpriz olacak ve diğer gelen sanatçılardan daha şaşalı geçeceğini buradan haber vermek istedim.

Şenliklerin dışında konser alanına birde lunapark kurulmuş. Bende bunlardan yararlanayım dedim. Lunaparkların bir numaralı adrenalin kaynağı kamikaze 'de kurulmuş. Bende onu görünce hemen bineyim dedim. Havada attığım 5 tur sonrasında neye uğradığımı şaşırsamda yine de superdi. Arkadaşım tarafında çekilen kamikaze resmi aşağıdadır. Resimde aletler en tepedeyken içindekilerden biride benim:)

RAncer IMG0018A

Tabii bu kadar eğlence ile boğuşurken teknolojiye, programlamaya ve derslere doğal olarak zaman ayıramıyorum. Bu sebepten ötürüde bütün yaptığım etkinliklere ve diğer herşeye 1 hafta ara veriyorum. Maillere ve telefonlara bakamayacağım. Şimdiden mail atan ve arayan herkese geç cevap vereceğim için özür diliyorum.

Herkesin hayatın böyle küçükte olsa eğlenceler olması dileğiyle,

Bol mutlu günler...

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement