C#Nedir? Yeni Yüzü ile Karşınızda

Benim de editörleri arasında yer aldığım C#Nedir?com siteisi uzun süren yenilenme sürecini tamamlamıştır. Bildiğiniz üzere yıllar .Net ile sizlere en son teknolojiler ile ilgili güncel ve bi o kadar da kaliteli içerik sunmayı amaçlayan sitemiz asp ile yayın hayatını sürdürmekteydi. Bizlerde uzunca bir süredir asp.net ile sayfanın yeniden hazırlanmasını düşünüyorduk ve sonunda bu süreç tamamlanmış ve sizlerin kullanımına hazır bir duruma gelmiştir. C#Nedir?com

8. yılını kutlayan sitemiz bu yeni görünümüne yeni özelliklerde eklenmiştir. Hepinizin beğeni ile takip ettiğiniz .Net TV bölümünde yer alan vidyoları artık RIA (Silverlight) ile hazırlanmış olan sol bölümde hemen izleyebilme olanağına sahip olacaksınız. Ayrıca Serbet Köşe, Canlı Köşe ve Blogroll bölümleri de sizlerin kullanımına sunulmuştur.

Ayrıca sizlerden biz editörlere sorulan en sık soru nasıl yazar ve editör olabiliriz ile ilgilidir. Bu konuda Burak Selim Şenyurt kendi blogunda çok güzel bir yazı hazırlamıştır. Bu yazıyı okuyarak aklınıza takılan soruları giderebilmeniz mümkündür.

Yeni görünüm ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz…

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement