Asp.Net MVC 2 RTM

Merhabalar,

MVC Framework 'un 2.0 sürümü artık RTM olmuş durumdadır. Aşağıda verecek olduğumuz link yardımı ile indirip bilgisayarınıza kurabilmeniz mümkündür. Yakın zaman içerisinde MVC Framework 1.0 ile hazırlanmış olan uygulamaları nasıl 2 sürümüne yükseltebileceğimize ve 2 sürümü ile gelen yenilikleri detaylı bir biçimde inceliyor olacağız.

İndirmek için tıklayınız.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

zenonsome dedi ki…
Turhal hocam,

Herşeyden önce yazdığın makaleler için çok çok sağol. Sayfanızı yakından takip ediyorum.

Sizden bir konuda yardım rica ediyorum. visual c++ da bir metin dosyasına kayıtlarımı yazmak istiyorum ve bunu yapabiliyorum. Ancak istediğim satır veya sütuna yazamıyorum. Bu konuda çok kısa bir kod gönderebilirmisiniz.

point nesnesinin kullanılacağını düşünüyorum fakat yapamıyorum.

Çok teşekürler....
kolay gelsin.......
Unknown dedi ki…
Merhaba sizin bloğunuzu elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorum ben mvc ile bir sipariş takip sitesi yapmaya karar verim ama mvc 2 rtm sürümünde biraz görsel çalıştım localde sorun yok tu ama nete publish ettim (bir yerde okumuştum mvc reh eklemem gerektiğini onlarıda ekledim)ama sonuç vermedi. Bir arkadaşda kendi serveri olduğu halde mvc2 yayınlamayı başaramış bana tavsiyesi projeyi mvc kullanmadan tekrar yazmam. Mvc yayınlama sorunu yüzünden başlamadan bırakmışlar gördüğüm kadarı ile Lütfen bu konuda bir makele yazarsanız çok memnun olurum.

Ad Code

Responsive Advertisement