İş Değişikliği–B/S/H Group

Öncelikle herkese merhabalar,

 

Uzunca bir süredir AstraZeneca ilaç ve Netron Teknoloji firmalarinda Microsoft Teknolojileri Danışmanı olarak görev almaktaydım. Ancak süreçlerin monotonlaşmasından ötürü iş değiştirme kararı aldım ve ay başı itibari ile B/S/H (Bosh und Siemens Hausgerate) grubunda calişma hayatımı sürdürüyor olacağım. AstraZeneca ‘da ki çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunar ve çalışma yaşamlarında başarılar dilerim.

 

Kısaca B/S/H;

 

Bosch ve Siemens Ev Aletleri Grubu dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisidir.

 

12 markasıyla, dünyanın dört bir yanında toplam 41 fabrikada üretim yapan BSH Grubu’nun en büyük üretim merkezi, Türkiye'de bulunan Çerkezköy fabrikalarıdır. 2008 yılında satışları 8.4 milyar Avro'ya ulaşan BSH Grubu, Avrupa beyaz eşya sektöründeki liderliğini bir kez daha pekiştirmiştir.

 

BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ana markaları Bosch ve Siemens, özel markası Gaggenau ve yerel markası Profilo ile Türkiye beyaz eşya sektörünün lider şirketlerinden biridir. %30 pazar payını elinde tutan BSH, sektörün ikinci büyük şirketi konumundadır.

Satışlarını ve yatırımlarını hızla artıran BSH, bugün Türkiye'de faaliyet gösteren 7. en büyük yabancı sermayeli şirkettir.* Buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi üreten dört fabrikasında toplam 3.5 milyon birimin üzerinde kapasiteyle üretim yapan şirket, ürünlerinin yarıdan fazlasını Avrupa, Kuzey Amerika, Avustralya ve Afrika gibi dünya pazarlarına ihraç etmektedir. Son on yıldaki başarılarının verdiği güvenle Türkiye'deki yatırımlarını yaklaşık yarım milyar Avro seviyesine yükselten BSH, Türkiye büyük beyaz eşya sektörünün en büyük yabancı yatırımlı şirketidir.

 

Ülke çapında yaklaşık 4000 bayiden oluşan güçlü bir dağıtım ağına sahip olan şirket, Bosch, Siemens ve Profilo bayilerinin 2000 kadarını exclusive bayi statüsünde tutmaktadır. BSH, ürünlerinin Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Gürcistan, Türkmenistan, Ermenistan, Kırgızistan, Tacikistan, KKTC ve Irak gibi gelişmekte olan pazarlara dağıtımını Türkiye'den ve Almati'deki BSH temsilci ofisinden gerçekleştirmektedir.

 

Beyaz eşya sektörünün En İyi Servis Sağlayıcısı seçilen BSH, satış sonrası servis hizmetleriyle müşterilerine destek vermektedir.

 

BSH ürün portföyü fırın, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutucu, buzdolabı, derin dondurucu, klima, ütü, elektrikli süpürge, mutfak robotu, ev konfor ürünleri ve elektronik cihazlar gibi küçük ve büyük ev aletlerinden oluşur.


Herkese iyi gunler…

Yorum Gönder

4 Yorumlar

Adsız dedi ki…
bursa ya mı geliyorsunuz :)
Turhal Temizer dedi ki…
Hayir :) Istanbul 'da ki genel mudurlukte calisiyor olacagim...
Gökhan dedi ki…
Hayırlı olsun :)
Bu arada astrazeneca daki arkadaşlara teşekkür edip netrondakilere etmemeniz dikkat çekici.
Turhal Temizer dedi ki…
Çok teşekkürler.
İnceliği çok güzel yakalamissiniz. :) sebebi ben Netron bünyesinde sadece bordrom bulundu. Tamamı ile AstraZeneca da çalıştığım için orada ki arkadaslara teşekkür ettim. Çünkü sürekli onlar ileydim...

Ad Code

Responsive Advertisement