E-Learning .net 3.0

Merhabalar

Bu günlerde Türkiye'de ve dünyada .net 3.0 WPF,WCF,WF,CS kod isimli teknolojiler çok baskın olarak duyulmaya başlamıştı.

Fakat biz bu kola teknolojiyi sizlere en kolay ve görüntülü olarak nasıl aktarabilirim diye düşünürken yardımıma MSDN yetişti.Tamamiyle bir kurs gibi temelden alarak teknolojiyi en ince ayrıtılarına kadar örnekleriyle aktarmaktadır.

Bu dersler ile çalışabilmek ,izleyebilmek ve öğrenebilmek için ne yapmamız gerekiyor derseniz ise temel anlamda ingilizce bilmeniz ve internet bağlantınızın olması bu teknolojiyi öğrenmenize yetecektir.

Çalışırken sizlerden şöyle bir soru gelebilir.Dersler yaklaşık olarak 5 saatten fazla ve bunları bir kerede bitirmek pek kolay olmayabilir.(Projelerde Piano yapıp tuşları ile çalmaya başlayınca bambaşka şeylerde düşünebilirsiniz 10 saat olsa keşke gibi)Bu sebepten ötürüdür ki sistemi hazırlayan uzmanlar live account ile giriş yaptırıp hangi kur da kaldığınızda mail account'unuzun gizli bir köşesinde tutarak diğer girişinizde sizi kaldığınız yerden başlamanızı sağlayacaktır.

Bu dersler ile çalışabilmek için MSDN linkine tıklamanız yeterli olacaktır.

İyi ve eğlenceli çalışmalar diliyorum.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement