Kitap Yorum...

Sizlerle son okumuş olduğum kitabı paylaşmak istiyorum.

Duygular ve Marka isimli bir kitap görmüÅŸtüm geçen günlerce kitapçının birinde.Kitabın içeriÄŸini biraz inceledikten sonra beÅŸ duyu organımıza hitap edebilecek olan markamızı nasıl oluÅŸturmamız gerektiÄŸi konusunda çok güzel ipuçları verdiÄŸi dikkatimi çekti.

Hemen alıp yaklaşık 7 saat boyunca 23:00 ile 06:00 arasında uyumadan okutturacak kadarda sürekleyici bir kitap.

Optimist Yayın evinden çıkan bu kitabı okumanızı ve tavsiyelerden yararlanarak kendinizi ve markanızı geliÅŸtirmenizi öneriyorum.

Kitap ile ilgili genel bilgiler:

DUYULAR ve MARKAduyu_marka_b

Martin Lindstorm

Çeviren

Ümit Åžensoy

Kasım 2006

ISBN: 975-6225-86-6
Philip KOTLER'in önsözüyle

250 Sayfa

Martin Lindstrom. 1970 Avustralya doÄŸumlu. 12 yaşındayken kendi reklam firmasını kurmuÅŸ. 27 yaşındayken hem Avrupa’nın hem de Asya’nın en büyük web geliÅŸtirme reklam ajansını oluÅŸturmuÅŸ. Haftalık yazıları 30 ülkeden 4 milyon kiÅŸiye ulaşıyor. Åžu anda pek çok ÅŸirketin küresel yönetim kurulu üyesi. MüÅŸterileri arasında Disney, Mars, Pepsi, American Express, Mercedenz-Benz, Reuters,McDonalds, Kellogg’s, Yellow Pages ve Microsoft yer alıyor.
Ä°ÅŸ Yönetim / Strateji dizisinin yeni kitabı Duyular ve Marka Martin Lindstrom’un dünya çapında yankılanan en son kitabı. Kitapla ilgili olarak çok ÅŸey yazılıp söylenmiÅŸ:
Philip Kotler: “Bu kitabı okumanız için bir neden de kendi markanıza yeni hayat verecek bir fikirler hazinesi içermesidir.” (Kitabın önsözü pazarlama dünyasının en ünlü ustası olarak tanınan Kotler’in imzasını taşıyor.)
Tom Peters: “Ä°yi yazılmış bir kitap; veriler ve örnek olaylar çok ilginç.”
Harvard Business Review: “Pazarlamacılar uzun zamandan beri gözlerin ceplere açılan pencereler olduÄŸuna inanıyor. Linstrom ise, ÅŸirketleri tüm duyulara hitap etmeye çağırıyor; özellikle de daha yaÅŸlılara göre duyuları çok daha güçlü olan gençlere yöneliyorlarsa.”
The Economist: “Markalandırmanın özgül gizemini açığa çıkarmaya çabalayan pek çok kitap var. Duyular ve Marka bunların hepsini iki nedenle aşıyor. Birincisi, önsözünü .. pazarlamanın dünya çapındaki gurusu Philip Kotler’in yazmış olması. Ä°kincisi, markalara taze bir yaÅŸam verecek zengin fikirleri.”
Fast Company: “Martin Lindstrom’un Duyular ve Marka kitabına kadar ticari iletiÅŸimin yüzde 83’ü sadece tek bir duyumuza – gözlerimize hitap etmekteydi. .. Oysa günlük duygularımızın yüzde 75’ini koku etkilerken, harika sesler de ruh halimizi yüzde 65 oranında deÄŸiÅŸtirebiliyor. “
Markalandırmanın bu çığır açıcı kitabını okurlarımızın hizmetine sunuyoruz. Markalarını eskisi gibi deÄŸil, yeni tarzda oluÅŸturabilirlerse, ne mutlu bize…

Sınıfı: Ä°ÅŸ/Yönetim-Strateji

Fiyatı: 22.50 YTL

Ä°çindekiler
MARKALANDIRMAYI HÂLÂ
GÖZE GÖRE MÄ° YAPANLARDANSINIZ?

Bu güzel kitabı alıp okumanız dileÄŸiyle...

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement