Microsoft Dynamics Zirvesi 2007

Yılın En Zengin Ä°çerikli Kurumsal Ä°ÅŸ Çözümleri Zirvesine Davetlisiniz. Hız, esneklik, verimlilik ve güvenilirlik... Microsoft Dynamics ürünleri sizin kendi hedeflerinize ulaÅŸmanız için gerekli platformları sunuyor.

imgMSDynamicslogo
Sizi Dinledik... Ä°stediÄŸiniz Gibi Bir Ä°çerik Hazırladık...
Ürün tanıtımları deÄŸil, yaÅŸadığınız problemleri çözmüÅŸ müÅŸterilerimizin gerçek deneyimlerini paylaÅŸacağız.

Zirvemizde Sn. Ege Cansen ‘Yüksek Hedeflere UlaÅŸmak Ä°çin Yöneticilere Öneriler’ konusundaki tecrübelerini paylaÅŸarak, sizlerin firmanızı daha ileriye götürme çabalarınıza destek verecek deneyimlerini paylaÅŸacak.
Ayrıca BT Haber Editörü Sn. Fatih Sarı’nın yöneteceÄŸi ‘Hedefe UlaÅŸmak için ERP/CRM’den beklentiler ve kazanımlar’ konulu forumda, Linde Gaz Genel Müdürü Sn.Sait Tosyalı, Garanti Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Ömer Mert, Ä°GDAÅž Bilgi Ä°ÅŸlem Müdürü Avni Sarı ve Mardav Finans Direktörü Tuncer Meriç, SistaÅŸ Yönetim Kurulu BaÅŸkanı YiÄŸit Çadırcı, Veripark Genel Müdürü Özkan Erener, AXIS Genel Müdürü Atilla Filizler, Tradesoft Ä°ÅŸ Çözümleri Grup Direktörü Murat Kafkas hem müÅŸteri hem danışman firma gözünden ERP/CRM projelerini deÄŸerlendirerek, hedef belirleme, proje yönetimi, kazanımlar ve hedef ölçümleme konusundaki deneyimlerini paylaÅŸacaklar.

20 farklı firma, 20 farklı deneyim...

ÖÄŸle yemeÄŸinden sonra 4 paralel seansda toplam 20 sunum gerçekleÅŸtirilecek. ERP ve CRM uygulamalarında ‘Hedefe UlaÅŸmış’ müÅŸterilerimizin tecrübelerini, ürünlerimizden yararlanma ÅŸekillerini ve sektör çözümlerini anlatacakları bu sunumların, siz davetlilerimize, önemli bir deÄŸer katacağına inanıyoruz.

Yılın en önemli Kurumsal Ä°ÅŸ Çözümleri etkinliklerinden olan Microsoft Dynamics Zirvesi’nde sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.
8 Kasım 2007, Perşembe; 09:00 - 17:00 | Swiss Otel
Gündem
09:00 - 09:30
Kayıt ve Kahve
09:30 - 09:45
Açılış konuÅŸması: ÇaÄŸlayan ARKAN
09:45 - 10:00
Dünya ve Türkiye Pazarında Microsoft Dynamics: Çetin Ä°PEKÇÄ°
10:00 - 10:30
Yüksek Hedeflere UlaÅŸmak Ä°çin Yöneticilere Tavsiyeler: Ege CANSEN
10:30 - 11:00
Kahve Molası
11:00 - 12:00
Forum - Hedefe UlaÅŸmak Ä°çin ERP/CRM Projelerinden Beklentiler ve Kazanımlar
11:00 - 12:00
ÖÄŸle YemeÄŸi
13:00 - 17:00



Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement