Geçmişten Günümüze - Farkındalık (Paylaşımsızlık)

Uzun bir aradan sonra tekrardan herkese merhabalar,

Eskiden insanlar iş yaşamlarına daha yoğun bir şekilde odaklandıklarında neden paylaşımı bırakırlar ya da bu amaçtan neden vazgeçerler diye kendi kendime sorar dururdum.

Son 3 yıllık süre zarfında da istemeyerekte olsa sebebini bende anlamış oldum.

Sadece üşengeçlik ve yaşın ilerlemesinden kaynaklı olarak içindeki enerjiyi yakalayamamak. :)

Yoğun daha doğrus boş zamanları dolduran gereksiz işler, geçmişte kalıcı ve sistemsel çözüm arayışlarının yerini kendini dinlendirebilmek çok basit, sistemsel olarak çok daha kolay yapılabilecek bir işlemi yıllarca ezbere yapma çalışmalarını görebiliriz.

Bu süreç zarfından en azından biraz kilo almam birazda sirkinmemden kaynaklı olarak farkındalığımı uyandırarak tekrardan paylaşımlarıma özen göstermeye çalışacağım.

Uzun süredir sadece e-mail yazmam sebebiyle yazım dilim kötüleşmiş olacaktır. Zamanla düzeleceğine inanıyorum.

Kendi araştırmalarım ve gelişmelerim doğrultusunda bu konuları daha detaylı olarak paylaşmaya çalışacağım.

Şu anda yürütmüş olduğum mesleğim gereği, Call Center santral sistemleri ve teknoloji yönetimini, proje yönetimini, ilişki yönetimini, sistem analizliğini, farkındalığı ve sürdürebilirliğe değiniyor olacağım.

Bu konuların dışında eski ve yeni teknolojilere yine değinmeye çalışırken, artık uzağında kaldığımı düşündüğüm mobil uygulama geliştirme konusuna sıkça değiniyor. Cloud ve diğer uygulamalara da gücüm yettikçe göz atıyor olacağız.

Motivasyonumuzu kaybetmeden devam edebilmemiz dileklerimle.

Görüşmek üzere...
--
TT

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement