Web 3.0

Web 3.0

 

 

 

Webdeki geliÅŸimin hızına dikkat etmiÅŸsinizdir.Hayatımız sürekli siyah beyaz sayfarla dolu internet sistemleri ile doluydu.,

Daha sonraki geliÅŸim aÅŸamasında renkler gelmeye baÅŸladı.Bu gereken fakat yapılması bile hayal olarak görülen iÅŸlemler Web 2.0 adıyla karşımıza çıktı.

Bu geliÅŸmeler oldukça internet kullanıcılarında da ekstra beklentiler oluÅŸmaya baÅŸladı.Bu beklentilerin belkide en can alıcı noktası 3D (Üç boyutlu)  görüntülerin web' e girmesiydi.Bunun olup olmaması karşılaÅŸtırlırken ayrıca da 2010 'a yaklaşırken geliÅŸen biliÅŸim sistemleri sayesinde Web 3.0 beklentilerden daha hızlı ve çok daha kuvvetli bir biçimde hayatımıza girmeye baÅŸladı.

Web 3.0 bize neler kazandıracak. En bariz örneÄŸi göze inanılmaz güzel gözüken web sitelerinin oluÅŸmasını saÄŸlayacaktır.Bunu ne için yapıyorlar peki.Åžöyle düÅŸünmek gerekirse, Web sayfalarına renk geldiÄŸi zaman içimizde web' de dolaÅŸma aÅŸkı gelmiÅŸti.Üç boyutlu olduÄŸunda ise bu durum oldukça farklılaşığp artık internette sörfün göze güzel olan bir zevk olmasını saÄŸlayacaktır.

Hep beraber Web 3.0 'ı merakla bekleyip beraberinde getirdiÄŸi geliÅŸmeleri gözlemleyeceÄŸiz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement